Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης λόγω αποχής δικηγόρων
Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης  λόγω αποχής δικηγόρων

Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης λόγω αποχής δικηγόρων

Aναβολή λόγω της αποχής του δικηγόρου του ζήτησε σήμερα Παρασκευή o Άκης , o οποίος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης με τον σε αργία δήμαρχο Αχ. Μπέο.

Έτσι,η προγραμματισμένη για σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκδίκαση της υπόθεσης του Άκη Σαμαρτζή που κατηγορείται για εκβίαση στην απλή της μορφή σε βάρος του Αχ. Μπέου αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου του 2017.
Από την πλευρά του ο Αχ. Μπέος δήλωσε: “Παρά τις ηρωικές του δηλώσεις και λεονταρισμούς του, αμέσως μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του, με τις οποίες ζητούσε να εκδικαστεί η υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος για εκβίαση, ο υπόδικος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, Άκης , εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή στο Δικαστήριο και ζήτησε της υπόθεσης, λόγω της αποχής του δικηγόρου του.
Ας είναι. Μια χρονική παράταση «κέρδισε» που φαίνεται ότι του είναι χρήσιμη, αλλά δεν θα αποφύγει την τελική λογοδοσία ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα κατηγορείται”.

Απάντηση Σαμαρτζή

Δυστυχώς η ευγένειά μου θεωρείται από τον πρώην έγκλειστο φυλακών Ναυπλίου, υπόδικο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καταδικασμένο πρωτόδικα για εκβιασμό, τον άνθρωπο που πρέπει να δίνει το παρόν στα , τον Αχιλλέα Μπέο που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα, υποχώρηση κάνει μεγάλο λάθος.

Ο κύριος Μπέος στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης καταγράφηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου ως ΑΠΩΝ γιατί ΔΕΝ προσήλθε στην διαδικασία. Φυσικά και σέβομαι, αντίθετα με αυτόν τις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων όπως αυτή των δικηγόρων του Βόλου για συνέχιση της αποχής τους όμως, αν ο ίδιος ήθελε να γίνει η με την απουσία δικηγόρων γιατί δεν προσήλθε στον φυσικό του δικαστή, όπως έπραξα εγώ;

Δυστυχώς για τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου κ.Μπέο «τα γραπτά μένουν» και την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε το αντίγραφο του πρακτικού της δίκης εφόσον έχει καθαρογραφεί για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος ποιος είναι ο «Πινόκιο του Βόλου».

Όσον αφορά για την Παρασκευή 08/04/16 που ήταν να εκδικαστεί το θυμίζουμε για ακόμη μια φορά στον κ.Μπέο που προφανώς έχει επιλεκτική απώλεια μνήμης ότι εγώ και ο μου Δημήτρης Βούλγαρης ήμασταν παρόντες στην , το δικαστήριο αναγκάστηκε να δώσει της υπόθεσης γιατί ο κ. Μπέος δεν ήταν παρών, προτιμώντας την από την εμφάνισή του στο φυσικό του δικαστή.

Τέλος υπενθυμίζω στον κ. Μπέο ότι αυτός θα πρέπει να φοβάται για την λογοδοσία του απέναντι στη Δικαιοσύνη για τη μήνυση που έχω καταθέσει σε βάρος του για τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, απλής και δια του τύπου .

Του εύχομαι ολόθερμα περαστικά για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του και καλό καλοκαίρι.

Από τα πρακτικά της σημερινής δίκης φαίνεται ότι πρέπει να γίνει κλήση στον πρώτο μάρτυρα που ήταν ΑΠΩΝ ,δηλαδή, ο κ.Μπέος.

Ο δεύτερος μάρτυρας του κ.Μπέου, κ.Σκλιάς ήταν παρών.

diki

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

  • Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας   #αθλητικόςεξοπλισμός - https://t.co/CY6RweOHVu -

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

"Αλιεύοντας" την είδηση