Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου
Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την αίτηση ανάκλησης του Αχιλλέα Μπέου, όπου να απαλλαγεί από κάθε πειθαρχική κατηγορία και για τις εις βάρος του αποφάσεις το 2011.

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της , έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

“Αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης της από 24-7- υπ' αριθ. 20961/27-7- αίτησης ανάκλησης του Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου, με την οποία ζητεί να ανακληθεί η με αρ. 179/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο. και η με αρ. 204/2011 απόφαση της ς Πειθαρχικής Επιτροπής της , να εξαφανισθεί η σε βάρος του από 20-7-2011 πειθαρχική του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και να απαλλαγεί από κάθε πειθαρχική κατηγορία και πειθαρχική , άλλως, όλως επικουρικά να μεταρρυθμισθούν οι ανωτέρω αναφερόμενες πειθαρχικές αποφάσεις.

Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υπόθεσης σε ημερομηνία που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, προκειμένου, κατά τη νέα συζήτηση αυτής, να προσκομιστεί επιμελεία του αιτούντος σε επικυρωμένο αντίγραφο από την Γραμματεία του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το με αριθμό 1235/2015 πλήρες βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και πλήρες επικυρωμένο από την Γραμματεία του Εφετείου Αθηνών αντίγραφο της υπ' αριθμ. 978/2018 απόφασης του Α' Τριμελούς Κακουργημάτων του Εφετείου Αθηνών και να κληθούν και εξεταστούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ οι Γεώργιος Ηλιόπουλος, Αλέξιος Κούγιας, Θεμιστοκλής Νικολαΐδης , Πέτρος Θεοδωρίδης , Κατσούλης, Θωμαΐδης, Ηλίας Σολάκης , Ευθύμιος Γιασούλης, Ευστάθιος Ρόκας και Ιωάννης Ζαραδούκας”.

Πηγή: sport24.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση