Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΣΠΟΡ / Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου
Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση για την αίτηση ανάκλησης του Ax. Μπέου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την αίτηση ανάκλησης του Αχιλλέα Μπέου, όπου να απαλλαγεί από κάθε πειθαρχική κατηγορία και ποινή για τις εις βάρος του αποφάσεις το 2011.

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

«Αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης της από 24-7-2018 υπ’ αριθ. 20961/27-7-2018 αίτησης ανάκλησης του Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου, με την οποία ζητεί να ανακληθεί η με αρ. 179/2011 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο. και η με αρ. 204/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, να εξαφανισθεί η σε βάρος του από 20-7-2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και να απαλλαγεί από κάθε πειθαρχική κατηγορία και πειθαρχική ποινή, άλλως, όλως επικουρικά να μεταρρυθμισθούν οι ανωτέρω αναφερόμενες πειθαρχικές αποφάσεις.

Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υπόθεσης σε ημερομηνία που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, προκειμένου, κατά τη νέα συζήτηση αυτής, να προσκομιστεί επιμελεία του αιτούντος σε επικυρωμένο αντίγραφο από την Γραμματεία του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το με αριθμό 1235/2015 πλήρες βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και πλήρες επικυρωμένο από την Γραμματεία του Εφετείου Αθηνών αντίγραφο της υπ’ αριθμ. 978/2018 απόφασης του Α’ Τριμελούς Κακουργημάτων του Εφετείου Αθηνών και να κληθούν και εξεταστούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ οι Γεώργιος Ηλιόπουλος, Αλέξιος Κούγιας, Θεμιστοκλής Νικολαΐδης , Πέτρος Θεοδωρίδης , Χαράλαμπος Κατσούλης, Κυριάκος Θωμαΐδης, Ηλίας Σολάκης , Ευθύμιος Γιασούλης, Ευστάθιος Ρόκας και Ιωάννης Ζαραδούκας».

Πηγή: sport24.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε σύμπνοια Περιφέρεια-Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου για εκτάσεις πέριξ της Κάρλας - https://t.co/8QrxMQgsTr -

  • Εκδήλωση σε συνεργασία με την Τροχαία για την οδική ασφάλεια στο 10ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας - https://t.co/Rr8VfiolKx… -

  • Υπογραφή πενταετούς μνημονίου συνεργασίας ΟΛΒ-Π.Θ. - https://t.co/zjPbRBc5KE -

"Αλιεύοντας" την είδηση