Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου
Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου

Aναβλήθηκε η δίκη Τασσοπούλου-Mπέου

Για μεθαύριο Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου μετά την που κατέθεσε σε βάρος της ο Αχ.Μπέος για δυσφήμιση διά του Τύπου, μιάμιση ημέρα μετά την που είχε καταθέσει η ίδια σε βάρος του σε αργία δημάρχου  για εξύβριση, και συκοφαντική δυσφήμιση.
Η δίκη αναβλήθηκε μετά το αίτημα για που ζήτησε η δημοσιογράφος λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισής της .
Ο πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα για , αλλά  τόνισε ότι η πόλη αυτές τις εορταστικές ημέρες έχει ανάγκη από κοινωνική αρμονία και συνέστησε στις δύο πλευρές να συζητήσουν και να βρουν εξωδικαστικά λύση κι ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές.
Μετά από ολιγόλεπτη , η πρόεδρος της έδρας ανακοίνωσε ότι γίνεται δεκτό το αίτημα για αναβολή, ορίζοντας την υπόθεση για μεθαύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί.
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Αχ. Μπέος ανέφερε σε δηλώσεις του «…σε όλους εσάς τους που προφανώς σας διαφεύγει η νομιμότητα, η δημοκρατία κι ο . Δηλαδή εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε το δικαίωμα να κάνετε μήνυση, να αναβάλλετε τις υποθέσεις κι εμείς οι απλοί πολίτες δεν έχουμε δικαίωμα; Ποιοί είστε εσείς; Όπως εσείς έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε μηνύσεις και να αναβάλλετε έτσι κι όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα. Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε και θα κριθούμε από τα δικαστήρια. Ποιές είναι φασίζουσες νοοτροπίες ρωτήστε τους εαυτούς σας».
Όσον αφορά  τα στοιχεία  για την «παρεΐτσα» των δημοσιογράφων, που έχει κάνει λόγο κατά καιρούς ο Αχ. Μπέος,  σε ερώτηση για το  πότε θα τα δώσει στη δημοσιότητα, απάντησε “πολύ σύντομα” και πρόσθεσε: ” είναι στην κρίση μου πότε θα τα φέρω. Σπάει το σπυρί, το απόστημα κι αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο κόσμος. Να τελειώσει η παρακμή της διαπλοκής κι αυτό θα κάνουμε».
Απαντώντας ο πρόεδρος της Στ. Ελλάδος κι Εύβοιας Δημ. Χορταριάς, επανέλαβε ότι η Ένωση Συντακτών με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και με επίσημα έγγραφα έχει ζητήσει αυτά τα στοιχεία, τα οποία περιμένει.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση