Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ανφορά στην Εισγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, ίκο Παρασκευόπουλο, κατέθεσε ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σχετικά με συν του 2012 που έφερε στη   ανάμεσα στον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδότη- δημοσιογράφο Τάσο Καραμήτσο.

Στην αναφορά του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επισυνάπτει τα δημοσιεύματα, τους διαλόγους μεταξύ των δύο προσώπων  καθώς και τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αρμόδιου για την της ς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για «νέα σκευωρία», επισημαίνοντας, ότι η επίμαχη κασέτα από τον υπερ-κοριό, όπως και άλλες, βρίσκεται τρία χρόνια στη Δικαιοσύνη και έχει δεν έχει κριθεί ποινικά αξιόλογη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζητάει να κληθεί να καταθέσει ο ίδιος για την υπόθεση από τις δικαστικές αρχές και επίσης να κληθούν οι Τάσος Καραμήτσος,  Μαρινάκης, Δημήτρης και Αλέξης ς.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση