Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά κατέθεσε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, κατέθεσε ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σχετικά με συνομιλία του 2012 που έφερε στη δημοσιότητα  ανάμεσα στον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδότη- δημοσιογράφο Τάσο Καραμήτσο.

Στην αναφορά του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επισυνάπτει τα δημοσιεύματα, τους διαλόγους μεταξύ των δύο προσώπων  καθώς και τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, αρμόδιου για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για «νέα σκευωρία», επισημαίνοντας, ότι η επίμαχη κασέτα από τον υπερ-κοριό, όπως και άλλες, βρίσκεται τρία χρόνια στη Δικαιοσύνη και έχει δεν έχει κριθεί ποινικά αξιόλογη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ζητάει να κληθεί να καταθέσει ο ίδιος για την υπόθεση από τις δικαστικές αρχές και επίσης να κληθούν οι Τάσος Καραμήτσος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Αλέξης Τσίπρας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση