Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αλόννησος: Στο δικαστήριο 42χρονος γιατί επιτέθηκε κατά γείτονα του και αστυνομικών
Αλόννησος: Στο δικαστήριο 42χρονος γιατί επιτέθηκε κατά γείτονα του και αστυνομικών

Αλόννησος: Στο δικαστήριο 42χρονος γιατί επιτέθηκε κατά γείτονα του και αστυνομικών

Αντιμέτωπος…με τον μισό ποινικό κώδικα βρίσκεται 42χρονος από την Αλόννησο, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο , κατηγορούμενος για συνολικά 6 αδικήματα.

Συγκεκριμένα του ασκήθηκε δίωξη για κατά συρροή, κατά συρροή, απειλή κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, για προσωπική χρήση και απλή .

Ο δράστης συνελήφθη μετά από της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του, ενός 46χρονου και ενός 33χρονου, που προσέτρεξαν για βοήθεια

Ο 42χρονος πήγε προχθές τη νύχτα στο σπίτι που διαμένει η 46χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ προκάλεσε απλή σε 46χρονο γείτονα που άκουσε τις φωνές και πήγε να βοηθήσει.

Στη συνέχεια συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου, όπου έβρισε και απείλησε και τους αστυνομικούς.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ποσότητα 0,90 γραμμάρια .

Ο που ζει στην Αλόννησο, όπου εργάζεται με οκτάμηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, στο δικαστήριο ζήτησε αναβολή για σήμερα, καθώς δεν είχε κάποιο συνήγορο.

Σε ερώτηση της έδρας για την οικογενειακή του κατάσταση ανέφερε ότι έχει τρία παιδιά, τα οποία βρίσκονται με την εν διαστάσει σύζυγο του, με τον εισαγγελέα να προτείνει να αφεθεί ελεύθερος μέχρι σήμερα, ημέρα της δίκης, αφού είναι γνωστός ο τόπος ς του.

Το δικαστήριο δέχθηκε την πρόταση, με την σύσταση όμως να μην δημιουργήσει στο διάστημα της μιας περίπου ημέρας, άλλα προβλήματα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος οι κατηγορίες να αλλάξουν προς το χειρότερο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση