Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού
Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού

Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους φέθηκν μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, δύο Ρομά από τον , οι οποίοι κατηγορούνταν για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του σε βαθμό κακουργήματος.

Την περασμένη Παρασκευή στον η 19χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού υπέβαλε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, κατά του 20χρονου βιολογικού πατέρα της κόρης της και του παππού, ότι κρατούσαν το παιδί και δεν το άφηναν να το πάρει μαζί της.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δύο άνδρες και τελικά τους συνέλα την ίδια μέρα μαζί με το παιδί, το οποίο το παρέδωσαν στην και στη συνέχεια βρέθηκε με τη μητέρα του.

Το Σάββατο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας -ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος -απ' όπου ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.

Χθες η μητέρα του κοριτσιού ενώπιον του εισαγγελέα υποστήριξε ότι υπήρξε παρεξήγηση, συμπληρώνοντας ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με την του φερόμενου ως δράστη, δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένη για την καταγγελία της στην .

Οι δύο Ρομά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων, με τον παππού του παιδιού που ήταν ο φυσικός αυτουργός της πράξης, να πρέπει να παρουσιάζεται στο Α.Τ. Αλμυρού μία φορά στις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χ και η παραμονή του στο εξωτερικό.

Στον 20χρονο συνεργό, επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου από τη χ και τη παραμονή του στο εξωτερικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση