Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού
Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού

Αλμυρός: Ελεύθεροι δύο Ρομά για αρπαγή μικρού παιδιού

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, δύο Ρομά από τον Αλμυρό, οι οποίοι κατηγορούνταν για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του σε βαθμό κακουργήματος.

Την περασμένη Παρασκευή στον Αλμυρό η 19χρονη του μικρού κοριτσιού υπέβαλε στο της περιοχής, κατά του 20χρονου βιολογικού πατέρα της κόρης της και του παππού, ότι κρατούσαν το και δεν το άφηναν να το πάρει μαζί της.

Οι αναζήτησαν τους δύο άνδρες και τελικά τους συνέλαβαν την ίδια μέρα μαζί με το , το οποίο το παρέδωσαν στην και στη συνέχεια βρέθηκε με τη του.

Το Σάββατο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας -ο οποίος τους άσκησε για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος -απ’ όπου ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.

Χθες η μητέρα του κοριτσιού ενώπιον του εισαγγελέα υποστήριξε ότι υπήρξε παρεξήγηση, συμπληρώνοντας ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με την οικογένεια του φερόμενου ως δράστη, δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένη για την της στην .

Οι δύο Ρομά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων, με τον παππού του παιδιού που ήταν ο φυσικός αυτουργός της πράξης, να πρέπει να παρουσιάζεται στο .Τ. Αλμυρού μία φορά στις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό.

Στον 20χρονο συνεργό, επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τη παραμονή του στο εξωτερικό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

  • Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» - ΟΚΑΝΑ #ομάδαγονέων - https://t.co/aI7EpnANx2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση