Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Άκαρπος πλειστηριασμός παλιού εργοστασίου στον Αγ. Γεώργιο Φερών
Άκαρπος  πλειστηριασμός παλιού εργοστασίου στον Αγ. Γεώργιο Φερών

Άκαρπος πλειστηριασμός παλιού εργοστασίου στον Αγ. Γεώργιο Φερών


Ματαιώθηκε πλειστηριασμός παλιού εργοστασίου στον Αγ. Γεώργιο Φερών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, λόγω μη παρουσίας ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Στο Ειρηνοδικείο ήταν παρόντες περίπου 40 πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους Πλειστηριασμούς, και εξώσεις, ενώ, λόγω των διαμαρτυριών της περασμένης Τετάρτης κατά του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, παρών στο Ειρηνοδικείο ήταν σήμερα αστυνομικός διευθυντής.

Στο Ειρηνοδικείο Βόλου παρουσιάστηκε ο κήρυκας και συμβολαιογράφος, που σε ερώτηση των συγκεντρωμένων απάτησε ότι έχει ειδική άδεια του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου για τη διενέργεια του πλειστηριασμού, ενώ αν και της ζητήθηκε δεν την επέδειξε.

Ο πλειστηριασμός γινόταν για λογαριασμό της και αφορούσε ένα βιομηχανικό ακίνητο, εμβαδού 200 τ.μ., που βρίσκεται σε έκταση 18 στρεμμάτων και επρόκειτο για ανενεργό εργοστάσιο.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δανειοδοτήθηκε το 2013 από την Τράπεζα Πειραιώς με ποσό 560.000 € και η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στις 830.000 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

  • Ι.Σ.Θ.:Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας από τις Νοσοκομειακές Μονά… - https://t.co/v9ASgmCbKB -

"Αλιεύοντας" την είδηση