Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019
Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019

Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019

Την πρωτοχρονιάτικη έκοψε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, με ευχές από τον πρόεδρο Χρήστο Στρατηγόπουλο ώστε η νέα χρονιά να φέρει την λύση των προβλημάτων που απασχολούν τον σύλλογο, με στόχο την καλύτερη απονομή της δικαιοσύνης σε επίπεδο νομού.

Ο κ. Στρατηγόπουλος υπογράμμισε ότι ξεκινάει μία νέα χρονιά με κληρονομιά τα προβλήματα, τα οποία τους απασχόλησαν την προηγούμενη ή πιο σωστά τις προηγούμενες χρονιές σε σχέση με την της κής – δικηγορικής ύλης, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δικαστικό Μέγαρο Βόλου και συμβάλλουν και αυτά από την πλευρά τους στη δυσλειτουργική απονομή της Δικαιοσύνης στην πόλη.

Τόνισε ότι παρόλα αυτά κάθε νέα χρονιά εμπεριέχει και το στοιχείο της ελπίδας και ταυτόχρονα της πρόκλησης ότι τα ζητήματα που τους απασχολούν θα αντιμετωπιστούν καλύτερα στην κατεύθυνση της άρσης ή έστω της άμβλυνσης αυτών.

“Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι επειδή η απαισιοδοξία και η από τους στόχους δεν βοήθησαν ποτέ και κανένα στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν, οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν λάθη του παρελθόντος και στοχεύσεις του τος, μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας” καξε λέγοντας χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του

Να σημειωθεί ότι το φλουρί έπεσε στη Νίκη Τσιλιβίδου, μοναδική μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στην “” θα γίνει η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το σύνολο των μελών του

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση