Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019
Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019

Αισιοδοξία για καλύτερη απονομή δικαιοσύνης στην πόλη το 2019

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, με ευχές από τον πρόεδρο Χρήστο Στρατηγόπουλο ώστε η νέα χρονιά να φέρει την λύση των προβλημάτων που απασχολούν τον σύλλογο, με στόχο την καλύτερη απονομή της δικαιοσύνης σε επίπεδο νομού.

Ο κ. Στρατηγόπουλος υπογράμμισε ότι ξεκινάει μία νέα χρονιά με κληρονομιά τα προβλήματα, τα οποία τους απασχόλησαν την προηγούμενη ή πιο σωστά τις προηγούμενες χρονιές σε σχέση με την μείωση της δικαστηριακής – δικηγορικής ύλης, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δικαστικό Μέγαρο Βόλου και συμβάλλουν και αυτά από την πλευρά τους στη δυσλειτουργική απονομή της Δικαιοσύνης στην πόλη.

Τόνισε ότι παρόλα αυτά κάθε νέα χρονιά εμπεριέχει και το στοιχείο της ελπίδας και ταυτόχρονα της πρόκλησης ότι τα ζητήματα που τους απασχολούν θα αντιμετωπιστούν καλύτερα στην κατεύθυνση της άρσης ή έστω της άμβλυνσης αυτών.

“Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι επειδή η απαισιοδοξία και η παραίτηση από τους στόχους δεν βοήθησαν ποτέ και κανένα στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν, οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν λάθη του παρελθόντος και στοχεύσεις του μέλλοντος, μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας” κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β.

Να σημειωθεί ότι το φλουρί έπεσε στη Νίκη Τσιλιβίδου, μοναδική γυναίκα μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στην “Εξωραϊστική” θα γίνει η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το σύνολο των μελών του Δ.Σ.Β.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

  • Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στο τραπέζι του Συμβουλίου Άμυνας - https://t.co/GYPrFEa5rs -

"Αλιεύοντας" την είδηση