Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά
Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή κτέθεσε σήμερ το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά,  σε συνέχεια της ς που είχε υποβάλει πριν από 20 μέρες περίπου για τα αδικήματα της ψευδούς κατας, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ς.

Μετά την κατάθεση της ς, ο Νίκος Κανελλής τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξαπολύσει μια λυσσαλέα επίθεση προπαγάνδας, εναντίον των μαζικών κινημάτων των πολιτών, ενώ στρέφεται και εναντίον του και τον στοχοποιεί. «Σ' αυτή την επιχείρηση προπαγάνδας είναι αδίστακτοι. Κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το θέμα του νερού για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών, για το θέμα της δημοκρατίας και ενάντια στον φασισμό, ως αλήτες, μπαχαλάκηδες και περιθωριακούς. Ρίχνουν τό λάσπης εναντίον αγωνιστών και κινημάτων, με τη λογική «πες -πες κάτι θα μείνει»,τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δημοτική Αρχή θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να μην πηγαίνουν στα Συμβούλια και να δδικούν, ενώ επιχειρεί να παρουσιάσει τον ίδιο ως αρχηγό των μπαχαλάκηδων. «Ο κ. Μουλάς έφτασε στο σημείο να κατασκευάσει κατηγορίες, να κάνει ψευδή μήνυση εναντίον μου και να με οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα ως κοινό εγκληματία” ανέφερε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση