Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά
Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή κατέθεσε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά,  σε συνέχεια της μήνυσης που είχε υποβάλει πριν από 20 μέρες περίπου για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδορκίας.

Μετά την της αγωγής, ο Νίκος Κανελλής τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξαπολύσει μια λυσσαλέα προπαγάνδας, εναντίον των μαζικών κινημάτων των πολιτών, ενώ στρέφεται και εναντίον του και τον στοχοποιεί. «Σ’ αυτή την επιχείρηση προπαγάνδας είναι αδίστακτοι. Κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το θέμα του νερού για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών, για το θέμα της δημοκρατίας και ενάντια στον φασισμό, ως αλήτες, μπαχαλάκηδες και περιθωριακούς. Ρίχνουν τόνους λάσπης εναντίον αγωνιστών και κινημάτων, με τη λογική «πες -πες κάτι θα μείνει»,τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δημοτική Αρχή θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να μην πηγαίνουν στα Δημοτικά Συμβούλια και να διεκδικούν, ενώ επιχειρεί να παρουσιάσει τον ίδιο ως αρχηγό των μπαχαλάκηδων. «Ο κ. Μουλάς έφτασε στο σημείο να κατασκευάσει κατηγορίες, να κάνει ψευδή εναντίον μου και να με οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα ως κοινό εγκληματία” ανέφερε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση