Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά
Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά

Αγωγή κτέθεσε σήμερ το πρωί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ίκος Κανελλής εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργου Μουλά,  σε συνέχεια της μήνυσης που είχε υποβάλει πριν από 20 μέρες περίπου για τα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδορκίας.

Μετά την της ς, ο Νίκος Κανελλής τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξαπολύσει μια λυσσαλέα προπαγάνδας, εναντίον των μαζικών κινημάτων των πολιτών, ενώ στρέφεται και εναντίον του και τον στοχοποιεί. «Σ' αυτή την επιχείρηση προπαγάνδας είναι αδίστακτοι. Κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το θέμα του νερού για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών, για το θέμα της δημοκρατίας και ενάντια στον φασισμό, ως αλήτες, μπαχαλάκηδες και περιθωριακούς. Ρίχνουν τόνους λάσπης εναντίον αγωνιστών και κινημάτων, με τη «πες -πες κάτι θα μείνει»,τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δημοτική Αρχή θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να μην πηγαίνουν στα Συμβούλια και να διεκδικούν, ενώ επιχειρεί να παρουσιάσει τον ίδιο ως αρχηγό των μπαχαλάκηδων. «Ο κ. έφτασε στο σημείο να κατασκευάσει κατηγορίες, να κάνει ψευδή μήνυση εναντίον μου και να με οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα ως κοινό εγκληματία” ανέφερε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση