Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου
Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Ξανά μπογιές πέταξαν άγνωστοι στην πρόσοψη και στους κίονες του Δικαστικού Μεγάρου .

Οι πήδηξαν την εξωτερική μεταλλική πόρτα και τη νύχτα ή τα ξημερώματα, πέταξαν ξανά μπογιές, βάφοντας τους εξωτερικούς τοίχους και τους κίονες του Δικαστικού Μεγάρου .

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για «καταδρομική» επιχείρηση αντιεξουσιαστών, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και κάνει για τον εντοπισμό των βάνδαλων, του ιστορικότερου κτιρίου της πόλης.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος τόνισε: «Καταδικάζω απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τον χθεσινό βανδαλισμό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ως ενέργεια που αφενός στρέφεται κατά της λειτουργίας της Δικαιοσύνης και επιχειρεί (ατελέσφορα) την απαξίωση και τον εκφοβισμό της, αφετέρου προσβάλει και υποβαθμίζει τον χώρο, σε ένα κτήριο υψηλού συμβολισμού για την πόλη και τους του Βόλου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο , σε με την του Πρωτοδικείου Βόλου, θα συμβάλει στην άμεση και πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι αρνητές της Δικαιοσύνης, στο κτήριο σύμβολο της έννοιας αυτής στην πόλη .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση