Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Διανομή  γίδινου τυριού, φέτας, αλευριού  και πατάτας  
Διανομή  γίδινου τυριού, φέτας, αλευριού  και πατάτας   

Διανομή  γίδινου τυριού, φέτας, αλευριού  και πατάτας  

Σε γίδινου τυριού, φέτας, αλευριού  και πατάτας θα προχωρήσουν οι της  «Άνωσης» το Σάββατο 4 Απριλίου 2015  και ώρα έναρξης 09:00 το πρωί  στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό .

Ο τρόπος ς θα γίνει με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:

Α, Β –> 09:00 – 10:00

Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 10:00 – 11:00

Κ, Λ –> 11:00 – 12:00

Μ, Ν, Ξ, Ο, Π –> 12:00 – 13:00

Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 13:00 – 14:00

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking, ενώ υπενθυμίζεται  ότι η σωστή διανομή απαιτεί από όλους την τήρηση του προγράμματος.

Για καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι καταναλωτές θα πρέπει  να προσέλθουν  στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι τητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 13:00.

Διευκρινίζεται  ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

– Ανθόμελο, Πευκόμελο, Πευκοθύμαρο σε συσκευασία  του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό και Ελατόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 7 ευρώ/κιλό από τη  .

– Μήλα Delicia με τιμή 0,70 ευρώ/κιλό και Φιρίκια (μέγεθος Α) με τιμή 1,20 ευρώ/κιλό από τις Μηλιές Πηλίου.

– Αλεύρι Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Αλεύρι Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών, από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας.

– Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 ευρώ/κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum τητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακόστην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο  (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).

– Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα . Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμ.

Καλούνται οι πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

  1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες).
    2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).
  2. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).

4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση