Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Διαγωνισμός για τη σίτιση προσφύγων στο Βόλο
Διαγωνισμός για τη σίτιση προσφύγων στο Βόλο

Διαγωνισμός για τη σίτιση προσφύγων στο Βόλο

 

Στη διενέργεια διαγωνισμού για την σίτισης (catering), με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, για την κάλυψη κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές) του Κέντρου «Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας» στο 3ο χλμ Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, του Δήμου Βόλου, θα προχωρήσει η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

H σύμβαση   θα είναι διάρκειας 19 ημερών, προϋπολογισμού 16.729,50 € συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και νόμιμων κρατήσεων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά η οποία προσδιορίζεται μόνο βάση της χαμηλότερης τιμής, με ανώτατο όριο δικαιολόγησης της δαπάνης τα 5,87 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός αφορά περίοδο 19 ημερών και συγκεκριμένα τη σίτιση των προσφύγων από 30 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου 2016.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 23.11.16, ημέρα Τετάρτη και 10:00, ενώ οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά και οι προσφορές κατατίθενται στο 505 Τ.ΠΖΝ/4ο Γραφείο, Στρατόπεδο «Σχη(ΠΖ) Νικ. Γεωργούλα», Ν. Ιωνία, Βόλος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση