Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα εντάσσει στο δίκτυό της η Marriott International
Δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα εντάσσει στο δίκτυό της η Marriott International

Δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα εντάσσει στο δίκτυό της η Marriott International

Δεύτερο θα εντάξει στο δίκτυό της από τον Ιούλιο στη χ μας η Marriott International, η οποία σε διεθνές επίπεδο βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς της Starwood Hotels and Resorts για τη δημιουργία ενός εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στον κόσμο, με περισσότερες από 5.500 μονάδες δυναμικότητας 1,1 εκατ. δωματίων.

To ιδιοκτησίας της ελληνικής εταιρείας Ledra Hotels and Villas S.A. βρίσκεται στη δυτική παραλία των Αγίων Αποστόλων σε απόσταση 2 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα μονάδα 5 αστέρων, που συμφωνήθηκε με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να ενταχθεί στο δίκτυο ανεξάρτητων πολυτελών μονάδων Autograph Collection Hotel της Marriott, προγραμματίζεται να λειτουργήσει στις 20 Ιουλίου. To ξενοδοχείο δυναμικότητας 83 δωματίων με πισίνα θα έχει την επωνυμία Domes Noruz.

Η συνολική επένδυση αναμένεται να φθάσει σε 15 εκατ. , ενώ με τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα δημιουργηθούν 80 νέες θέσεις ς.

Σημειώνεται ότι η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα «επέστρεψε» πέρυσι στην Ελλάδα, εντάσσοντας την πολυτελή μονάδα Domes of Elounda –ιδιοκτησίας επίσης της Ledra Hotels and Villas S.A.– στην Ελούντα στο δίκτυο της Autograph Collection Hotel. H Marriott Ιnternational αποχώρησε από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2013. Μέχρι τότε και για 30 χρόνια είχε τη διαχείριση του ομώνυμου ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού. Πρόκειται για το ξενοδοχείο –με την επωνυμία σήμερα – το οποίο σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του διεθνούς oμίλου διέκοψε τη λειτουργία του υπό το βάρος μεγάλων οικονομικών δυσκολιών.

Στο μεταξύ, άλλο ένα πολυτελές ξενοδοχείο λειτούργησε τις προηγούμενες ημέρες στην .Πρόκειται για τη μονάδα Anemos Luxury Grand Resort, η οποία βρίσκεται στη εωργιούπολη των Χανίων. Eπιπλέον, ο ξενοδοχειακός όμιλος ΑΚS ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του πολυτελούς ξενοδοχείου του AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι. Η μονάδα με δυναμικότητα 220 δωματίων διαθέτει 2 , πισίνα, συνεδριακή αίθουσα κ.ά. O όμιλος ΑΚS διαθέτει 4 ξενοδοχεία εκ των οποίων 2 στο Πόρτο Χέλι, 1 στην και 1 στην Πάρο.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση