Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Χορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Χορευτική  εκδήλωση του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Χορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ανοικτή εκδήλωση με χορό και μουσική για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα δώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Χρυσοχοϊδη.

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους, πραγματοποιείται με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς και προκειμένου να γιορταστεί η ημερολογιακή είσοδος του καλοκαιριού καθώς η 21η Ιουνίου είναι μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ημέρα που τιμάται η μουσική και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Θα εμφανιστούν και τα οκτώ χορευτικά τμήματα μικρών και μεγάλων – συνολικά 170 χορευτές – για να αποδώσουν με αυθεντικές παραδοσιακές στολές χορούς από όλη την Ελλάδα.

Η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα γίνει με την προσφορά ενός τροφίμου μακράς διαρκείας ή και περισσοτέρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση