Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Χορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Χορευτική  εκδήλωση του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Χορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ανοικτή με χορό και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα δώσει ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην Χρυσοχοϊδη.

Η , που είναι ανοικτή για όλους, πραγματοποιείται με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς και προκειμένου να γιορταστεί η ημερολογιακή είσοδος του καλοκαιριού καθώς η 21η Ιουνίου είναι μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ημέρα που τιμάται η και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Θα εμφανιστούν και τα οκτώ τμήματα μικρών και μεγάλων – συνολικά 170 χορευτές – για να αποδώσουν με αυθεντικές παραδοσιακές στολές χορούς από όλη την .

Η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα γίνει με την προσφορά ενός τροφίμου μακράς διαρκείας ή και περισσοτέρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Τα θα παραδοθούν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση