Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Αύριο η απολογία του 29χρονου ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή
Αύριο η απολογία του 29χρονου ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή

Αύριο η απολογία του 29χρονου ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο στις 7 το απόγευμα ζήτησε και έλαβε ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή για θέματα ς ο 29χρονος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την παγιδευμένων φακέλων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους και τον Λουκά Παπαδήμο. Ο δικαστικός λειτουργός επέδωσε στους συνηγόρους του νεαρού διάταξη λήψης γενετικού υλικού (DNA), οι οποίοι ζήτησαν εντός πενθημέρου να ορίσουν πραγματογνώμονα.

Εάν όμως ληφθεί από το νεαρό γενετικό υλικό με ιο τρόπο, τότε όπως δήλωσε ο του Φραγκίσκος Ραγκούσης, θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές. Ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και έχει αρνηθεί να μιλήσει, ενώ αύριο Τετάρτη θα μεταχθεί και στον ανακριτή που έχει τυπικά την ευθύνη των ερευνών για τα υιπα αδικήματα.

Από τις μέχρι στιγμής εργαστηριακές εξετάσεις έχει προκύψει ότι το γενετικό υλικό που ανιχνεύθηκε σε αντικείμενα – πειστήρια, που κατασχέθηκαν κατά τη διενέργεια σωματικής έρευνας στον 29χρονο συλληφθέντα τζεται με τον γενετικό τύπο ατόμου, που ανιχνεύθηκε σε , σε έναν από τους οκτώ συνολικά παγιδευμένους με Αυτοσχέδιο Εκρηκτικό Μηχανισμό (Α.Ε.Μ.) φακέλους, με παραλήπτη τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, οι οποίοι εντοπίστηκαν την 20 Μαρτίου στο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι Αττικής και είχαν ως παραλήπτες πρόσωπα ευρωπαϊκών και διεθνών Οργανισμών, καθώς και σε γενετικούς τύπους που ανιχνεύθηκαν σε αντικείμενα-πειστήρια, που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο υπόθεσης φθορών σε καταστήματα και οχήματα, καθώς και επιθέσεων εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο της Αθήνας την 11 Μαΐου 2011.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση