Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Audi A3: Με φρέσκια εμφάνιση
Audi A3: Με φρέσκια εμφάνιση

Audi A3: Με φρέσκια εμφάνιση

Το μικρομεσίο μοντέλο νανεώθηκε σε όλες τις εκδοχές και απέκτησε νέους κινητήρες.

Η προχώρησε σε μια ανανέωση σε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας της, που είναι το A3. Χωρίς να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα η κλασική του σιλουέτα, το μικρομεσαίο μοντέλο υιοθετεί νέα μάσκα, νέο διαχύτη και καινούργια φανάρια με νέα γραφικά. Η καμπίνα συνεχίζει να προσδίδει έναν premium αέρα και έρχεται με νέο τριών ακτίνων τιμόνι, αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων ΜΜΙ, ενώ μπορεί κανείς προαιρετικά να προσθέσει τον εντυπωσιακό πίνακα οργάνων, που αποτελείται από μία μεμονομένη οθόνη TFT 12,3 ίντσες, το Virtual Cockpit (όπως το ονομάζει η ).

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο νέος 3κύλινδρος 1.000άρης των 115 ίππων και 200 Nm ροπής, καθώς και ο 1.4 TFSI των 150 ίππων και 250 Nm ροπής και ο νέος 2λιτρος TFSi των 190 ίππων και 320 Nm ροπής. Όσο για τις diesel , εκεί συναντάμε τον 1.6 TDI των 110 ίππων και τον 2.0 TDI που προσφέρεται είτε με 150 είτε με 184 ίππους.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά, το ανανεωμένο μοντέλο έρχεται με τις οικολογικές και εκδόσεις, που είναι το A3 Sportback e-tron και g-tron. Στην πρώτη περίπτωση, το σύνολο των 1,4 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με την… πρίζα, χαρίζοντας λιγότερα από 50 km αυτονομίας αμιγώς ηλεκτρικά. Η απόδοσή του φτάνει τα 204 PS. Από την άλλη, το 1.4 TFSI bi-fuel των 110 ίππων στην g-tron έκδοση λειτουργεί με εναλλακτικό καύσιμο, το . Τιμή για την ακόμα δεν γνωρίζουμε, ωστόσο στο αναμένονται οι πρώτες να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση