Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Yπάλληλος περιπτέρου πουλούσε βεγγαλικά και συνελήφθη
Yπάλληλος περιπτέρου πουλούσε βεγγαλικά  και συνελήφθη

Yπάλληλος περιπτέρου πουλούσε βεγγαλικά και συνελήφθη

Yπάλληλος περιπτέρου πουλούσε βεγγλικά  κι συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί βεγγαλικών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Ο 60χρονος υπάλληλος περιπτέρου, συνελήφθη καθώς εντός του περιπτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.850 παιδικά αθύρματα (βεγγαλικά).
Ο ιδιοκτήτης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πουλούσε μπαλόνια
Για συνελήφθη 39χρονος από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας, αφού διέθετε προς πώληση 30 μπαλόνια τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό .
Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, κατελήφθη 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί, ενώ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 22χρονος καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Δύο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος 44χρονου
Τέλος, δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ς, η πρώτη 10 μηνών για απλή σωματική και η δεύτερη 12 μηνών για κλοπή κατ' εξακολούθηση.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση