Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια
Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια

Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια

 Kοντά στους αστυνομικούς  βρέθηκε  ο βουλευτής ς της την ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου ρηγορόπουλου και μοίρασε υγειονομικό υλικό στη  Διμοιρία  Υποστηρίξεως ς, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στους Αστυνομικούς μετά τα τα και την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας , για το τρόπο που ελήφθησαν τα μέτρα τάξης για τον εορτασμό της επετείου του υ.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας ς και τονίζει: “Με αυτή του την απλή αλλά για εμάς πολύ σημαντική κίνηση, σε μια εποχή όπου ο θάνατος, η αρρώστια, ο ανθρώπινος πόνος και η ανέχεια γίνονται αντικείμενα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, ο κ. ΜΑΡΑΒΕΙΑΣ έδειξε σε όλους ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ, ανεξάρτητα από το φύλο, το επάγγελμα, την εθνικότητα και τα πολιτικά πιστεύω του καθενός.”
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση