Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια
Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια

Υγειονομικό υλικό σε αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστηρίξεως Μαγνησίας από τον Κων. Μαραβέγια

 Kοντά στους αστυνομικούς  βρέθηκε  ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κ. Μαραβέγιας την ημέρα της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και μοίρασε υγειονομικό υλικό στη  Διμοιρία  Υποστηρίξεως Μαγνησίας, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στους Αστυνομικούς μετά τα κρούσματα και την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας , για το τρόπο που ελήφθησαν τα μέτρα τάξης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και τονίζει: “Με αυτή του την απλή αλλά για εμάς πολύ σημαντική κίνηση, σε μια εποχή όπου ο θάνατος, η αρρώστια, ο ανθρώπινος πόνος και η ανέχεια γίνονται αντικείμενα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, ο κ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ έδειξε σε όλους ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ, ανεξάρτητα από το φύλο, το επάγγελμα, την εθνικότητα και τα πολιτικά πιστεύω του καθενός.”
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Παπανάτσιου για τις αδιεκπεραίωτες παράλληλες συντάξεις - https://t.co/MH5ncakFZk -

  • Διενέργεια δειγματοληψίας με Rapid test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 ετών - https://t.co/xitAS4YH76 -

  • Συνάντηση περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού με το νέο  υφυπουργό Γ.  Στύλιο - https://t.co/CuKzxJGGiD -

"Αλιεύοντας" την είδηση