Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια
Ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια

Ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια

Nεαρό Πακιστανό  “ξυλοφόρτωσε” 48χρονος Αλός στα , που αναζητείται από την Αστυνομία.
Ο  48χρονος Αλβανός κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός 29χρονου Πακιστανού, σήμερα νωρίς το πρωί στα , για κτηματικές διαφορές (πέρασε από μονοπάτι που ανήκει στον 48χρονο).
Ο 48χρονος Αλβανός, κατηγορείται ότι κατάφερε χτυπήματα με σιδερόβεργα στον νεαρό Πακιστανό, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
Ο μεταφέρθηκε στο Βόλου, όπου του έγιναν ράμματα και έλαβε εξιτήριο, ενώ σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε από το Α.Τ. Ρ. ου και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας  
Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας στον δόκιμο ατυφύλακα ΠΟΥΛΙΑΙΤΗ Σπύρο.
Την 17 Ιουλίου του και ώρα 13.00, στον Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”  και κατά την είσοδό του στο αεροδρόμιο για την εκτέλεση της υπηρεσίας, αντιλήφθηκε μια ανήλικη κοπέλα, επιβάτη για πτήση του εξωτερικού, να υφίσταται πνιγμονή.
Αμέσως, την προσέγγισε και με ψυχραιμία, χρησιμοποιώντας την λαβή  Heimlich κατάφερε να επαναφέρει την αναπνοή της σε κανονική κατάσταση και να την γλυτώσει από τα χειρότερα.
Η πράξη αυτή έγινε μπροστά στα μ εκατοντάδων επιβατών του Αεροδρομίου.
Με την ενέργειά του, επέδειξε επαγγελματισμό και Υπηρεσιακή Συνείδηση του Καθήκοντος,  διαφημίζοντας την Ελλάδα με το καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό.
Μπράβο Σπύρο, μας έκανες υπερήφανους.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση