Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ξανασυνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης
Ξανασυνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης

Ξανασυνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης

Ξνσυνελήφθη για δικαστικής απόφασης και ο 45χρονος που απείλησε την περασμένη Δευτέρα, για οικογενειακές διαφορές, με δίκαννο κυνηγητικό όπλο τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη Αλβανίδα σύζυγό του.

Η οικογένειά του κατήγγειλε ότι ο 45χρονος τους απείλησε με τη χρήση εκρηκτικών υλών.

Σε έρευνα των αστυνομικών στην οικία του είχε βρεθεί επιμελώς κρυμμένη σε χώρο του σπιτιού και κατασχέθηκε, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε αμμωνιοδυναμίτιδα και υλικά ανάφλεξής τους, όπως πυροκροτητές και βραδύκαυστο φιτίλι.

Ο 45χρονος στον Εισαγγελέα  είχε αναφέρει ότι θα μείνει στο σπίτι της θείας του στη Συκή, δεν θα έχει επαφή με γονείς και γυναίκα και διατάχθηκε η άρση της κράτησης.

Ωστόσο σήμερα παραβίασε την δικαστική απόφαση, μετέβη στο σπίτι των γονιών του και συνελήφθη εκ νέου για .

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις 
Εν τω μεταξύ καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ατόμων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθη 51χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Βόλου με κράτησης πέντε ημερών και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου συνελήφθη 26χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση επίσης από το Πταισματοδικείο Βόλου, με κράτησης πέντε ημερών για στέρηση άδειας εργασίας.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθη  Άγγλος μεθυσμένος στη Σκιάθο
Μεθυσμένος  εντοπίστηκε να οδηγεί 28χρονος Άγγλος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου σήμερα στη Σκιάθο.
Σε  αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, βρέθηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα το 1,35mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,16mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Τέλος, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 21 και 23 ετών και τέσσερις Έλληνες, μια 46χρονη και τρεις άνδρες δύο 21χρονοι και ένας 22χρονος κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ. Φεραίου ένας 44χρονος στη Χλόη, να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας ς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση