Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Βρέθηκε μετά από ένα χρόνο κλεμμένο δίκυκλο
Βρέθηκε μετά από ένα χρόνο κλεμμένο δίκυκλο

Βρέθηκε μετά από ένα χρόνο κλεμμένο δίκυκλο

Ένα δίκυκλο διοκτησίας 26χρονου το οποίο είχε κλαπεί στις 29 Ιανουαρίου 2017 βρέθηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα λίγο μετά τη 1.30, 20χρονος για κατοχή χασίς.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 1,81 γρ. κι ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς.

Συνελήφθη ο διαρρήκτης των ταξί

Επίσης εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, διαρρήξεις και κλοπές σε ταξί και , που είχαν σημειωθεί το τελευταίο δίμηνο περίπου στο Βόλο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου για διακεκριμένες .

Ο δράστης μεταξύ 6 Φεβρουαρίου και 24 Απριλίου είχε διαρρήξει 12 , η πλειοψηφία των οποίων ταξί, καθώς και δύο , ένα απ' το οποίο αφαίρεσε μπουκάλια ποτών αξίας 50 ευρώ κι ένα pet shop απ' όπου αφαίρεσε από την ταμειακή κέρματα ύψους ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, είδη ρουχισμού, ηλεκτρονικά είδη κ.ά., το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, δύο νάιλον συσκευασίες χασίς βάρους 4,74 γρ. και 22 χάπια τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

ια παραβίαση των όρων ς συνελήφθη 16χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο ανήλικος διέφυγε χθες το απόγευμα από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, αλλά σε 45 λεπτά, αστυ της Ομάδας ΔΙΑΣ, τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν κι επέστρεψε στο Ίδρυμα.

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 38χρονος Αλβανός, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.

.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση