Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Βραβεύσεις και μπαζάρ στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Βραβεύσεις και μπαζάρ  στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Βραβεύσεις και μπαζάρ στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βόλου διοργανώθηκε στον προθάλαμο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς κι εκδήλωση βράβευσης, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις το 2016, παιδιά αστυνομικών κι που διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις, που βραβεύτηκαν για ειδικούς σκοπούς ενώ βραβεύτηκαν κι .

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από το παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας Στεφ. Καρκάλης δήλωσε: «Σήμερα σε συνεργασία με την διοργανώνουμε την εκδήλωση βράβευση αστυνομικών για ειδικές πράξεις, παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλαδικές, παιδιά αστυνομικών και συναδέλφων που διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις κι απόστρατους.

Παράλληλα διοργανώνουμε μπαζάρ από δημιουργίες αστυνομικών και τα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συνεχίζουμε αυτό το σκοπό. Συνεχίζουμε κάτι που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Με κάποιο χρηματικό να συνεισφέρουμε σε κάποιο Ίδρυμα που έχει ανάγκη και με την εκδήλωση βράβευσης, να μην ξεχνάμε και τους συναδέλφους που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περίπου 20 άτομα (ειδικές βραβεύσεις, πανελλήνιες, αθλητικές) και άλλοι 20 – 25 .
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργ. Διχτυάς τόνισε: «Σήμερα είναι ειδική μέρα για εμάς. Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση. Είναι ημέρα τιμής για όσους πρόσφεραν και μας έκαναν υπερήφανους. Παράλληλα πραγματοποιείται και το καθιερωμένο μπαζάρ με δημιουργίες ταλαντούχων συναδέλφων και τα από την πώληση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Είμαστε κοντά στην , δείχνουμε και προβάλλουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας που είναι κοντά στον πολίτη. Δε μας αγγίζουν διάφορα που ακούγονται, εμείς θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο. Θέλουμε να κάνουμε άνοιγμα στην ».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα των αστυνομικών, ο κ. Διχτάς είπε: «Τα προβλήματα είναι υπαρκτά. Το πρόβλημα που υφίσταται είναι το νέο ενδεχόμενο μείωσης των ήδη πετσοκομμένων μισθών. Η κυβέρνηση έχει μπει σε μια αντιπαράθεση με τον Έλληνα αστυνομικό και θα μας βρει αντιμέτωπους σε ότι έχει να κάνει με νέες μειώσεις στους μισθούς. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στις αποφάσεις του ΣτΕ που έχει κρίνει αντισυνταγματική τη μείωση των μισθών των αστυνομικών. Δυστυχώς, η ίδια η Πολιτεία δε σέβεται τους Νόμους και τις Αρχές. Θα μας βρουν αντιμέτωπους, στο δρόμο και σε διαρκή αγώνα για να μην υπάρξουν άλλες νέες μειώσεις».

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχος Ι. , συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους αστυνομικούς κι ευχαρίστησε το παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Στα παιδιά που βραβεύτηκαν, ο κ. ευχήθηκε “καλή δύναμη” λέγοντας: «Μιλάω από προσωπική εμπειρία με την κόρη μου Μαριαλένα. Πλέον για τα παιδιά αυτά, αρχίζει ένας νέος κύκλος κι αγώνας», ενώ ευχαρίστησε και τους παλαίμαχους αστυνομικούς για την προσφορά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση