Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Βέλγος συνελήφθη για κατασκοπεία στο Πλιασίδι
Βέλγος συνελήφθη για κατασκοπεία στο Πλιασίδι

Βέλγος συνελήφθη για κατασκοπεία στο Πλιασίδι

ια κατασκοπεία συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Πλιασίδι, Βέλγος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου.

Στην περιοχή βρίσκεται η μονάδα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας κι ο αλλοδαπός εισήλθε στην στρατιωτική βάση χωρίς να το γνωρίζει και κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και κατασκοπεία.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Β.Πηλίου.

Μεθυσμένοι Ιταλοί στην Σκιάθο

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθησαν δύο Ιταλοί, μια 20χρονη και ένας 25χρονος, που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης.

Σε αλκοτέστ που υπεβλήθησαν, στην 20χρονη εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της 0,75mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,69mg/dL στη δεύτερη μέτρηση και στον 25χρονο συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 0,91mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,64mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών, προκλήθηκε χθες το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα, ενώ συνελήφθη 72χρονος από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Ο ηλικιωμένος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κινούμενος από Αθήνα προς Βόλο, από άγνωστη αιτία εισήλθε στο αντίθετο όπου συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας και στο οποίο επέβαιναν μια 59χρονη Ελληνίδα κι ένας Αμερικανός.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφρά η κι ο Αμερικανός, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

σαν με ναρκωτικά 

Επίσης, για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άτομα χθες σε Βόλο και Ν.Ιωνία.

Χθες βράδυ στο Βόλο, συνελήφθη 22χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα βάρους 2,16 γρ.

Ακόμη, χθες το απόγευμα στη Ν.Ιωνία, συνελήφθη 57χρονος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36 στεντόν χωρίς ιατρική συνταγή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση