Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τσιγγάνοι αφαίρεσαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στη Ν. Αγχίαλο
Τσιγγάνοι αφαίρεσαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στη Ν. Αγχίαλο

Τσιγγάνοι αφαίρεσαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στη Ν. Αγχίαλο

Γι σε σούπερ μάρκετ στη Ν. Αγχίλο συνελήφθησαν τρεις αθίγγανοι και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ηλικίας 42 και 23 ετών κι ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Οι δύο γυναίκες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην Αγχίαλο απ' όπου αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 44 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα που περίμενε ο 42χρονος.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 63χρονου

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 63χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για και διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας

Εκτελούσαν οικοδομικές χωρίς άδεια

Για εκτέλεση εργασιών χωρίς σχετική άδεια συνελήφθησαν ένας 53χρονος κι ένας 40χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να εκτελούν οικοδομικές (έχτιζαν μπάρμπεκιου) σε οικία 43χρονου στερούμενοι σχετική άδεια.


Κατείχε ηρωίνης

Για κατοχή ς ηρωίνης συνελήφθη 43χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Ειδικότερα στην κατοχή της βρέθηκε μία βάρους 0,13γρ.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και του Α.Τ. ς κατελήφθησαν ένας 31χρονος Βούλγαρος κι ένας 30χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές αντίστοιχα να επαιτούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση