Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τροχαίο στο Τρίκερι  
Τροχαίο στο Τρίκερι  

Τροχαίο στο Τρίκερι  

Τροχαίο προκλήθηκε χθες στις 9.00  βράδυ  στην Αγ. στο Τρίκερι, όταν  δίκυκλο που οδηγούσε 18χρονος και στο οποίο επέβαινε 13χρονος από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη.

Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ενώ ο ανήλικος τραυματίστηκε πιο βαριά στο ( αιμάτωμα).

Εκείνη την ώρα δεν  υπήρχε οδηγός για να κινήσει το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αργαλαστής  και  τα  τραυματισμένα παιδιά  μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αγροτικό όχημα στο Κ.Υ. Αργαλαστής, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο .

Συνελήφθη σε με χασίς

Για κατοχή χασίς, συνελήφθη 21χρονος τα ξημερώματα γύρω στη 1, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο  21χρονος κατελήφθη στο 4ο χλμ – Λάρισας, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο ταξί στο οποίο επέβαινε ο νεαρός επιβάτης.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 58,2 γρ.

Επίσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθη 37χρονος Πακιστανός από αστυνομικούς του Σκοπέλου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 3,5γρ. κι ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Είχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (09-07-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκόπελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατστης κάνναβης και ένας τρίφτης.

Παραβίασε ωράριο 

Για παραβίαση ωραρίου ς, συνελήφθη ένας 24χρονος στις 3.30 τα ξημερώματα στα Παλιά, από αστυνομικούς του Βόλου.

Ο νεαρός προσωρινά υπεύθυνος σε καφέ μπαρ κατελήφθη να λειτουργεί στο μαγαζί πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου που ορίζεται, ενώ αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου 29χρονος Βούλγαρος νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση