Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τροχαίο στην Αναλήψεως
Τροχαίο στην Αναλήψεως

Τροχαίο στην Αναλήψεως

Την “κοπάνησε” ο 21χρονος οδηγός και συνελήφθη λίγα λεπτά μετά στη .Ιωνία

Τροχαίο προκλήθηκε λίγο πριν τις 10.00 χθες το βράδυ στην οδό Αναλήψεως στο Βόλο.

Ε. όχημα που οδηγούσε 21χρονος, συγκρούστηκε με Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη κι επέβαινε 51χρονη και οι δύο υπήκοοι Ισραήλ.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν στο οσοκομείο Βόλου, ενώ ο νεαρός εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Ν.Ιωνία, ενώ από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη χθες το βράδυ στον περιφερειακό 23χρονος , καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τητα χασίς βάρους 0,96 γρ.

Απάτη με κουμπαρά για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Για απάτη συνελήφθησαν χθες το απόγευμα τρία άτομα, ένας 29χρονος ιδιοκτήτης καφέ στην Αγριά και δύο υπάλληλοι, δύο 25χρονες κοπέλες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Στο κατάστημα βρέθηκε κουμπαράς που είχε τοποθετηθεί για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, ωστόσο εκπρόσωπος του Χαμόγελου επιβεβαίωσε στην Αστυνομία, ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την εν λόγω τοπική επιχείρηση.

Ο κουμπαράς κατασχέθηκε όπως και το των 27 που είχε μέσα και οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Με μικροποσότητα κάνναβη με προορισμό τη Σκιάθο

Ένας 20χρονος από την Χαλκιδική συνελήφθη σήμερα το πρωί από λιμενικούς στο λιμάνι του Βόλου για .

Σε έλεγχο των λιμενικών, κατελήφθη ο νεαρός που ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “” για να ταξιδέψει για Σκιάθο, να έχει στις αποσκευές του μία ποσότητα χασίς βάρους 14,2 γρ. η οποία κατασχέθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση