Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Νέα Ιωνία
Tροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Νέα Ιωνία

Tροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Νέα Ιωνία

ατύχημα με τραυματισμό, προκλήθηκε κατά τις απογευματινές ώρες της 18.12.2022, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 50χρονος , συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 46χρονος , το οποίο κινήθηκε εξερχόμενο από θέση στάθμευσης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι των οχημάτων και τον τραυματισμό των προαναφερόμενων οδηγών, οι οποίοι αφού διακομίσθηκαν στο Γενικό Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, ο του φορτηγού αποχώρησε, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας εξακολουθεί και νοσηλεύεται.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 19.12.2022, στο Βόλο, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη  53χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης & νόμιμος εκπρόσωπος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» και εντός αυτού να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή & ηχεία, έχοντας ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Κατόπιν διενεργηθείσας ηχομέτρησης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι 85 db αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης επαναλαμβανομένης ηχοστάθμης των 80 db.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση