Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τρεις συλλήψεις στο Βόλο για ναρκωτικά και οδήγηση
Τρεις συλλήψεις στο Βόλο για ναρκωτικά και οδήγηση

Τρεις συλλήψεις στο Βόλο για ναρκωτικά και οδήγηση

Mία 35χρονη Βολιώτισσα  συνέλαβαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. κατά τις βραδινές ώρες της 29/11/2021, στο κέντρο της πόλης , καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη πεζή, να κατέχει α)μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,90 γρ. περίπου, β) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,90γ ρ. περίπου & γ) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,92 γρ. περίπου.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Επίσης κατά τις βραδινές ώρες της 29/11/2021, στο κέντρο του Βόλου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη  45χρονος , καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη πεζός να κατέχει τρία (03) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία με την εμπορική ονομασία ¨STEDON¨ των 10 mg, για τα οποία στερούνταν απαραίτητης ς συνταγής.

Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Τέλος, κατά τις βραδινές ώρες της 29/11/2021, στο κέντρο του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, συνελήφθη   36χρονος  ς, διότι αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των αστυνομικών και χωρίς να φέρει την νόμιμη κρατική πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος, επιχείρησε να διαφύγει του ελέγχου κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, με να προκαλέσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια με το όχημά του να χτυπήσει με πρόθεση τον έναν εκ των δύο αστυνομικών ετών 27, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη (διάστρεμμα γονάτου).

Στη συνέχεια, μετά την ακινητο της ς και κατά τον έλεγχο του οδηγού, διαπιστώθηκε να στερείται της απαιτούμενης κατά νόμο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ο παθών αστυνομικός μεταφέρθηκε στο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση