Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης σε Αλιβέρι και Αλόννησο
Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης σε Αλιβέρι και Αλόννησο

Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης σε Αλιβέρι και Αλόννησο

Τρία άτομα συνέλα σήμερα αστυνομικοί για κατοχή ηρωίνης στο και στην Αλόννησο και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι νεαρών ρομά στον οικισμό Αλιβερίου και έναν 51χρονο στο .

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλα έναν 21χρονο και μια ρομά, για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη . Σε έρευνα που έκαναν σε παράγκα, βρήκαν επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε διάφορα αντικείμενα τητα 3,5 γραμμαρίων ηρωίνης που αντιστοιχεί σε 35 δόσεις περίπου, σε οκτώ τητες (φιξάκια) που κατασχέθηκαν.

Επίσης, αστυνομικοί του Α.Σ. Αλοννήσου συνέλαβαν στο Πατητήρι έναν 51χρονο Έλληνα, που κατείχε ποσότητα ηρωίνης 5,2 γραμ., που αντιστοιχεί σε περίπου 52 δόσεις.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Σε φυλάκιση για σωματική βλάβη

Εν τω μεταξύ, καταδικαστική απόφαση το Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου εκκρεμούσε σε βάρος ενός 46χρονου, που συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Τέλος, από αστυνομικούς των Α.Τ. Βορείου, Νοτίου Πηλίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνελήφθησαν τρεις 29, 48 και 31 χρονών, καθώς και ένας 23χρονος από το Πακιστάν για παράνομη είσοδο στη χ και πρόκειται να απελαθούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση