Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τρεις επιπλέον ρομά εμπλέκονται στους πυροβολισμούς στο Αλιβέρι
Τρεις επιπλέον ρομά εμπλέκονται στους πυροβολισμούς στο Αλιβέρι

Τρεις επιπλέον ρομά εμπλέκονται στους πυροβολισμούς στο Αλιβέρι

Άλλους τρεις , συγγενείς του 33χρονου αθίγγανου, που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τα ξημερώματα της Κυριακής στον οικισμό ρομά Αλιβερίου, έναν 20χρονο και έναν 15χρονο, αναζητά η Αστυνομία, ενώ από πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά άλλος ένας , που το πρωί της Δευτέρας πήγε στο νοσοκομείο με τραύματαστην πλάτη από σκάγια .

Το επεισόδιο προκλήθηκε μετά από ενός αυτοκινήτου κι ακολούθησαν οι κατά των νεαρών. Εκτός από τον 33χρονο, συμμετείχαν άλλοι τρεις ηλικίας 23, 33 και 35 χρονών, συγγενείς του δράστη, οι οποίοι έχουν επίσης εξαφανιστεί και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Επίσης, εκτός από τον 20χρονο ρομά που τραυματίστηκε στο χέρι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματίστηκαν από τα σκάγια ένας 15χρονος, που αποχώρησε μετά την , αλλά και ένας ρομά,   με ελαφρά τραύματα στην πλάτη και επίσης πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία  αναζητά τον 33χρονο δράστη, που εξαφανίστηκε μαζί με το όπλο, αλλά και τους τρεις συγγενείς του, που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

 

Πέταξε σακούλα με χασίς

Εν τω μεταξύ, για ναρκωτικών και απείθεια συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου ένας 26χρονος, ο οποίος αιφνιδιάστηκε στη θέα  αστυνομικών την ώρα που περπατούσε και πέταξε μια σακούλα με 158,9 γραμ. χασίς και τράπηκε σε φυγή.

Τον 26χρονο κυνήγησαν οι   και συνελήφθη  τελικά στο σπίτι του, όπου  βρέθηκε άλλη μια τητα 20 γραμ. χασίς, που επίσης κατασχέθηκε.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση