Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tράκαραν μεθυσμένοι οδηγοί
Tράκαραν μεθυσμένοι οδηγοί

Tράκαραν μεθυσμένοι οδηγοί

 
Τροχαίο υλικών ζημιών προκάλεσαν  τα ξημερώματα στο Βόλο  δύο μεθυσμένοι οδηγοί ηλικίας 46 και 61 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.
Ο  46χρονος κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας ς και υπό την επήρεια μέθης,  καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 2,50mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 2,64mg/dL στη δεύτερη μέτρηση, ενώ ο 61χρονος κατελήφθη να οδηγεί ενώ είχε λήξει η άδεια ικανότητας ς και υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,86mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,86mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
 
Ιδιοκτήτης ς με
Εν τω μεταξύ, για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 32χρονος ιδιοκτήτης ς από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,37 γρ.
Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη στη Ν.Ιωνία 31χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτόματο τυφέκιο το οποίο κατείχε .
Ακόμη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου σε συνεργασία με την Τουριστική Αστυνομία συνελήφθησαν 35χρονος νόμιμος εκπρόσωπος καφέ καθώς διαπιστώθηκε μουσική 85db, παραβιάζοντας το όριο των 80db, ένας 35χρονος επίσης νόμιμος εκπρόσωπος καφέ – οβελιστηρίου, καθώς διαπιστώθηκε μουσική 83db, κι ένας 50χρονος νόμιμος εκπρόσωπος καφέ καθώς διαπιστώθηκε μουσική στο κατάστημα. 84db.
Συνελήφθη  με λαθραίο καπνό
Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθη 50χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.
Σε έλεγχο που έγινε σε ταξί, στο 14ο χλμ Βόλου – Τσαγκαράδας, όπου ο 50χρονος ήταν επιβάτης βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία ποσότητα υ καπνού βάρους 397 γρ.
Ο καπνός θα αποσταλεί στο Τελωνείο του Βόλου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.
Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 31χρονος στην επαρχιακή οδό Βόλου – Πορταριάς καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία βάρους 1,27 γρ.
Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.ου συνελήφθη στο 20χρονος να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση