Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτέμιο τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας , παρουσία πολιτικών και τοπικών Αρχών της πόλης, σε εκδήλωση   στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στα Μελισσάτικα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χορωδία μαθητών του Μουσικού Σχολείου απήγγειλαν το απολυτίκιο του Αγ. Αρτεμίου.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. Καραΐσκος απήθυνε χαιρετισμό, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ξεχωριστή ημέρα για την Αστυνομία. “Γιορτάζουμε τον προστάτη μας Αγ. Αρτέμιο κι ευχόμαστε το παράδειγμα ήθους κι αγωνιστικότητας να μας οδηγεί στο καθημερινό μας έργο. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε προσηλωμένοι να υπηρετούμε τον πολίτη”, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για τους 11 συνεργάτες του που βραβεύονται.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 11 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που συνέβαλαν σε επιτυχείς εκβάσεις διαφόρων υποθέσεων που συμμετείχαν.

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο Αναπληρωτής Διοικητής του τμήματος Υπαστυνόμος Α’ Αλαμανιώτης Απόστολος, ο Κων. Μπούκας, ο Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας, από την Τροχαία  η ανθυπαστυνόμος Δέσποινα Κάλλιαρη, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ο Λ. Μπέκας, από το Α.Τ. Β.Πηλίου η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα κι από τον Α.Σ. Αλοννήσου οι  Αρχιφύλακας Νικ. Παπαγιάννης, Υπαρχιφύλακας Δήμητρα Ευθυμίου και Αστυφύλακας Θεοδ. Καλογιάννης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που απέδωσαν   μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση