Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτέμιο τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας , παρουσία πολιτικών και τοπικών Αρχών της πόλης, σε εκδήλωση   στο Θεσσαλίας, στα Μελισσάτικα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χορωδία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου απήγγειλαν το απολυτίκιο του Αγ. Αρτεμίου.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. Καραΐσκος απήθυνε χαιρετισμό, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ξεχωριστή ημέρα για την Αστυνομία. “Γιορτάζουμε τον προστάτη μας Αγ. Αρτέμιο κι ευχόμαστε το παράδειγμα ήθους κι αγωνιστικότητας να μας οδηγεί στο καθημερινό μας έργο. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε προσηλωμένοι να υπηρετούμε τον πολίτη”, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για τους 11 συνεργάτες του που βραβεύονται.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 11 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που συνέβαλαν σε επιτυχείς εκβάσεις διαφόρων υποθέσεων που συμμετείχαν.

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο Αναπληρωτής Διοικητής του τμήματος Υπαστυνόμος Α’ Αλαμανιώτης Απόστολος, ο Αρχιφύλακας Κων. Μπούκας, ο αρχιφύλακας Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας, από την Τροχαία  Βόλου η Δέσποινα Κάλλιαρη, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ο Αρχιφύλακας Λ. Μπέκας, από το Α.Τ. Β.Πηλίου η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα κι από τον Α.Σ. Αλοννήσου οι  Αρχιφύλακας Νικ. Παπαγιάννης, Υπαρχιφύλακας Δήμητρα Ευθυμίου και Αστυφύλακας Θεοδ. Καλογιάννης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που απέδωσαν    του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση