Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτης της τίμησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτέμιο τίμησε η , παρουσία πολιτικών και τοπικών Αρχών της πόλης, σε εκδήλωση   στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στα Μελισσάτικα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χορωδία του Μουσικού Σχολείου απήγγειλαν το απολυτίκιο του Αγ. Αρτεμίου.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. Καραΐσκος απήθυνε χαιρετισμό, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ξεχωριστή ημέρα για την Αστυνομία. “Γιορτάζουμε τον προστάτη μας Αγ. Αρτέμιο κι ευχόμαστε το παράδειγμα ήθους κι αγωνιστικότητας να μας οδηγεί στο καθημερινό μας έργο. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε προσηλωμένοι να υπηρετούμε τον πολίτη”, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για τους 11 συνεργάτες του που βραβεύονται.

α σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 11 , από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που συνέβαλαν σε επιτυχείς εκβάσεις διαφόρων υποθέσεων που συμμετείχαν.

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο Αναπληρωτής Διοικητής του τμήματος Υπαστυνόμος Α' Αλαμανιώτης Απόστολος, ο Αρχιφύλακας Κων. Μπούκας, ο Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας, από την Τροχαία  η ανθυπαστυνόμος Δέσποινα Κάλλιαρη, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ο Αρχιφύλακας Λ. Μπέκας, από το Α.Τ. Β.Πηλίου η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα κι από τον Α.Σ. Αλοννήσου οι  Αρχιφύλακας ικ. Παπαγιάννης, Υπαρχιφύλακας Δήμητρα και Αστυφύλακας Θεοδ. Καλογιάννης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που απέδωσαν   ές του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση