Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tον «Φιλοκτήτη» απέκτησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Tον «Φιλοκτήτη» απέκτησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Tον «Φιλοκτήτη» απέκτησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ένα οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής παντός τύπου και διαμετρήματος πυρομαχικού φορητού οπλισμού – στατική βληματοδόχος ασφαλούς γέμισης κι απογέμισης οπλισμού, επονομαζόμενο “Φιλοκτήτης”, απέκτησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά από στην οποία προχώρησε ο ν. Σούκος.

Σήμερα το μεσημέρι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του κ. Σούκα. Έγινε προβολή οπτικοακουστικού υλικού από τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ έγινε και ζωντανή επίδειξη του πάνελ με πραγματικά πυρά.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος , ευχαρίστησε τον κ. Σούκα για την του, ύψους 15.000 ευρώ, λέγοντας: «Η στήριξή σας κ. Σούκα στην είναι πολύ μεγάλη κι εξαίρετη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί στη δύσκολη αυτή που περνά η χώρα μας, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία να στηρίξει τις προσπάθειες και τις ανάγκες της Αστυνομίας.

Έρχεστε εσείς με την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που σας διακρίνει να βοηθήσετε το δύσκολο της Αστυνομίας. Η στρατηγική της εταιρείας σας, είναι ο σχεδιασμός η μελέτη κι η ανάπτυξη υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων για αμυντικές βιομηχανικές και περιβαλλοντικές εφαρμογές. Στόχος που όπως αποδεικνύεται από την κατάκτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με παγκόσμια κατακύρωση έχει επιτευχθεί. Ο Φιλοκτήτης που ανιδιοτελώς προσφέρατε θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο και θα συμβάλλει στην ασφάλεια των αστυνομικών, που καθημερινά μοχθούν για την ασφάλεια των πολιτών».

Μάλιστα ευχήθηκε στον κ. Σούκα, η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο αποδοτική.

Από την πλευρά του ο κ. Σούκας , δήλωσε ότι σέβεται τους αστυνομικούς κι όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «Σέβομαι τους αστυνομικούς που η δεν τους βλέπει. Πρέπει να έχουν την εκπαίδευση που χρειάζονται. Να πάψουμε εμείς οι πολίτες να τους βρίζουμε κι όταν τους χρειαζόμαστε να τους παρακαλάμε. Τον κ. Ερντογάν τον στήριξαν οι αστυ. Χρειάζεται να δώσουμε την ψυχή μας σε αυτούς τους ανθρώπους κι όχι μόνο τέτοια πενιχρά ».

Μάλιστα ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκο, που έψαξε ενημερώθηκε και βρήκε τον κ. Σούκο και την εταιρεία του, ενώ για το συγκεκριμένο πάνελ σκοποβολής, ανέφερε ότι δεν εξοστρακίζεται η σφαίρα, δεν διαχέεται ο μόλυβδος στην ατμόσφαιρα, εγκλωβίζεται και συλλέγεται σε ειδικά δοχεία – τσοβαλάκια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση