Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου
Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το έτος 2022 στη Λάρισα

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε χθες (26-01-2022) το μεσημέρι ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το έτος 2022 στη Λάρισα.

Ειδικότερα, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλειος ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ευχήθηκε υγεία στο νεογέννητο μωρό της οικογένειας και παρέδωσε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στην οικογένεια ROMANIC-ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, εκφράζοντας από την πλευρά τους, τις θερμές ευχαριστίες για την ευγενική αυτή κίνηση των αστυνομικών.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς και η διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης από πολύ νεαρή ηλικία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση