Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Το λειψάνο του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου υποδέχθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Το λειψάνο του προστάτη  της Αγίου Αρτεμίου υποδέχθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Το λειψάνο του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου υποδέχθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Το ιερό λείψανο του προστάτη της, Αγίου Αρτεμίου υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα,η Διεύθυνση Αστυνομίας ς.Το ιερό λείψανο παραλήφθηκε από την Ιερά Μονή του Αγ. Ιωάννη του Προ ς.

Στη Δ.Α.Μ. τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος κι Αλμυρού Ιγνατίου και αρτοκλασία.

Στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής της , Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. , εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία του μητροπολίτη και του εκκλησιαστικού κλήρου, χαρακτηρίζοντάς την μεγάλο δώρο.

Επίσης ο κ. ανέφερε: “Νιώθουμε την προστατευτική παρουσία του Αγίου στο επικίνδυνο επάγγελμά μας”.

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος χαρακτήρισε ευλογία να βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο το ιερό λείψανο, καθώς εμπλουτίζεται η Αστυνομία απ' ό,τι ιερότερο υπάρχει, τον Άγιο και ευχαρίστησε την Αστυνομία για ό,τι προσφέρει στην περιοχή. “Νιώθουμε χάρη σε σας την ασφάλεια. Το μόνο “όπλο” είναι η ενότητα. Αυτή μας έχει απομείνει και σφυρηλατούμε αυτή την ενότητα. Η ομορφιά της ζωής, είναι η παρουσία του Αγίου” είπε κι ευχήθηκε σε όλους για να φέρουν εις πέρας το μεγάλο τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. και πολιτικές Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, περιφερειακοί σύμβουλοι, κι ο δήμαρχος Ρ. Φεραίου Δημ. Νασίκας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση