Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τις “έφαγε” εφοριακός που πήγε για έλεγχο σε ταβέρνα στον Πλατανιά
Τις “έφαγε” εφοριακός που πήγε για έλεγχο σε ταβέρνα στον Πλατανιά

Τις “έφαγε” εφοριακός που πήγε για έλεγχο σε ταβέρνα στον Πλατανιά

Ένας 59χρονος άνδρας,  σύζυγος  ιδιοκτήτριας ς στον Πλατανιά, επιτέθηκε σε ζευγάρι εφοριακών που πήγε για έλεγχο και χτύπησε τον άνδρα, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες.

Το επεισόδιο προκλήθηκε  στις 8.00 χθες το βράδυ όταν οι δύο υπάλληλοι της Εφορίας,  61 ετών ο άνδρας και 58 η γυναίκα, πήγαν για έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πλατανιά.

Αφού έκαναν τον έλεγχο και βεβαίωσαν παράβαση, ο 59χρονος σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος επιτέθηκε και χτύπησε τον άνδρα, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες ,με να τον αναζητά η Αστυνομία .

Χτύπησε ηλικιωμένο γείτονα και συνελήφθη

Συνεπλάκησαν χθες το απόγευμα στο Βόλο ένας 62χρονος και ένας 80χρονος.

Οι δύο γείτονες είχαν διαφορές και σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην Αστυνομία ο 80χρονος, ο 62χρονος τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μετά τη μήνυση ο 62χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του .

Μήνυσε τον σύζυγό της για  ψυχοσωματική  βία

Μήνυση σε βάρος του συζύγου της κατέθεσε στις 6.00 σήμερα το πρωί μια 23χρονη  στο Βορείου Πηλίου, για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα κατήγγειλε  ότι ο 25χρονος σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στα Χάνια Πηλίου, χθες το απόγευμα, της άσκησε σωματική και ψυχο βία.

Ο νεαρός αναζητείται για να συλληφθεί.

Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου

Συνελήφθη, σήμερα (09-08-2019) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 30χρονος , κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών , ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση