Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θύμα ληστείας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ανήλιο
Θύμα ληστείας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ανήλιο

Θύμα ληστείας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ανήλιο

Θύμα ληστείας έπεσε ζευγάρι ηλικιωμένων στο χθες τα ξημερώματα.

Γύρω στις 3 πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής, η 74χρονη ιδιοκτήτρια που ήταν στο σπίτι με τον 85χρονο σύζυγό της, άκουσε θόρυβο στην πόρτα και πήγε να ανοίξει να δει ποιος είναι.

Αντίκρισε δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι κι αρπάζοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα, απείλησαν το ζευγάρι, τους χτύπησαν προκαλώντας τους απλές , τους έδεσαν χέρια και πόδια με χαρτοταινία και τους φίμωσαν.

Έψαξαν όλο το σπίτι απ' όπου αφαίρεσαν 1.000 ευρώ καθώς και τις βέρες του ζευγαριού. Οι που σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσαν ελληνικά, τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί κι ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο και στη συνέχεια την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη των δραστών ενώ προανάκριση διενεργεί η σε συνεργασία με το .

Με υπόπτων και προς κάθε κατεύθυνση, η Αστυνομία αναζητά τους τουλάχιστον δύο άγνωστους δράστες, που λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της Κυριακής στο .

Χθες το μεσημέρι το ζευγάρι ηλικιωμένων, που υπέστη χτυπήματα, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κάνει για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ από πλευράς σήμανσης αναζητούνται όλα τα στοιχεία και τα πειστήρια που θα οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση