Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στα Κ. Λεχώνια 
Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στα Κ. Λεχώνια 

Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στα Κ. Λεχώνια 

 

 

Θύμα ς  έπεσε  ηλικιωμένη στα Κ. και οι έρευνες της Αστυνομίας  είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό δύο αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Κυριακής λήστεψαν  την 77χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι της 77χρονης κι αφού αρχικά την ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό περίπου 50 ευρώ και κοσμήματα.
Φεύγοντας οι δύο , οι οποίοι δεν μιλούσαν ελληνικά μεταξύ τους, έδεσαν τα χέρια της ηλικιωμένης και τράπηκαν σε φυγή.
Η , κατάφερε να λυθεί μόνη της και αμέσως ειδοποίησε τον γείτονά της, ο οποίος ειδοποίησε με τη σειρά του την Αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ προανάκριση διενεργεί το σε συν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Απόπειρα διάρρηξης στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας

 

Απόπειρα διάρρηξης έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, χωρίς ωστόσο να κλαπεί κάτι.

Οι υπάλληλοι που πήγαν σήμερα το πρωί  στο κτήριο διαπίστωσαν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν σπάσει την πόρτα, εισήλθαν στο εσωτερικό , αλλά   δεν φάνηκε  δεν είχαν κλέψει κάτι.

Στο χώρο κλήθηκε η Σήμανση και αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που έκαναν έλεγχο στο χώρο, ενώ στη διάρκεια του ελέγχου δεν γινόταν συν με δημότες που ήθελαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση