Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στη Ν.Ιωνία
Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στη Ν.Ιωνία

Θύμα ληστείας  ηλικιωμένη στη Ν.Ιωνία

Θύμα ληστείας έπεσε χθες τα ξημερώματα ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στη Ν.Ιωνία, από δύο άγνωστους.

Οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έψαξαν τους χώρους του σπιτιού της ηλικιωμένης, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι και αποχώρησαν.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε από την κόρη της στο Νοσοκομείο για την , ενώ δεν έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία από την παθούσα ή τους οικείους της.

 

Εξιχνίαση απάτης –σχηματισμός ς σε  βάρος αλλοδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίστηκε σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για απάτη που διαπράχθηκε την 04-05/08/2021 σε βάρος Βολιώτισσας.

Η παθούσα έλαβε () στο κινητό της τηλέφωνο που περιείχε απατηλό ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link), με φερόμενο ως αποστολέα αυτού, τράπεζα, στην οποία η παθούσα διατηρεί λογαριασμό.

Η γυναίκα πείσθηκε και «ακολούθησε» τον εν λόγω σύνδεσμο, αποκαλύπτοντας τους κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού (όνομα χρήστη και κωδικό ς).
Κατόπιν των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκαν συνολικά -4- διαδικτυακές συναλλαγές, συνολικού ύψους -4.268,97- ευρώ, εκ των οποίων η μία αφορούσε στη μεταφορά του χρηματικού ποσού των -2.871,89- ευρώ σε λογαριασμό διαδικτυακού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος με δικαιούχο τον αλλοδαπό δράστη, ενώ οι υπόλοιπες τρεις, ύψους – 1.397,08- ευρώ, αφορούσαν στην πραγματοποίηση διαδικτυακών αγορών.

 

Προκάλεσε 41χρονη

Επίσης κατά τις μεσημβρινές ώρες της 29/03/2022, στο Βόλο, ΙΧΕ οδηγούμενο από 41χρονη Βολιώτισσα, εξερχόμενο από θέση στάθμευσης, ενεπλάκη σε ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 45χρονο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του & τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων, ενώ αμέσως μετά, η 41χρονη μαζί με το όχημά της εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να αφήσει στοιχεία της ταυτότητάς της ή του οχήματός της και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Κατόπιν αναζητήσεων και μετά την παρέλευση τριάντα λεπτών της ώρας περίπου, εντοπίστηκε πλησίον του τροχαίου, αποδέχτηκε την εμπλοκή της στο εν λόγω ατύχημα και συνελήφθη.

Ο οδηγός της δίκυκλης μοτ/τας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση