Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 
Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 

Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 

 

Θύμα απάτης έπεσε μια Βολιώτικη  εταιρία με έδρα το Βόλο,  από άγνωστο που παρίστανε εκπρόσωπο εταιρίας αλυσίδας τροφοδοσίας σούπερ μάρκετ. Ο άγνωστος παρήγγειλε  από την εταιρία συνολικά 280.000 μάσκες, αξίας 21.000 €, αλλά   δεν έδωσε  ποτέ το .

Σύμφωνα με την εκπροσώπου της Βολιώτικης εταιρίας στην Αστυνομία στις 3 Δεκεμβρίου το πρωί, της τηλεφώνησε από κινητό τηλέφωνο άγνωστος δράστης που είπε ότι είναι εκπρόσωπος εταιρίας αλυσίδας τροφοδοσίας μάρκετ με έδρα την Αθήνα και έκανε παραγγελία 150.000 κομματιών μασκών μιας χρήσης έναντι ποσού 11.250 €. Στις 9 Δεκεμβρίου ο άγνωστος  έστειλε με ηλεκτρονικό την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων και η παραγγελία εστάλη σε μεταφορικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα, καθ’ υπόδειξη του πελάτη της.

Την ίδια μέρα ο άγνωστος παρήγγειλε ακόμη 130.000 μάσκες, αξίας 9750 €.

Σύμφωνα με την της εκπροσώπου της εταιρίας στην Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση η απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων ήταν πλαστή και για τη δεύτερη περίπτωση δεν έγινε πληρωμή, με η εταιρία να ζημιωθεί με 21.000 € και για τις δύο μεγάλες παραγγελίες.

Η Αστυνομία αναζητά τον άγνωστο απατεώνα.

 

 

Θύμα 43χρονου  Βολιώτης

Νέα περίπτωση απάτης σε βάρος ενός 40χρονου από το Βόλο σημειώθηκε εδώ και έναν μήνα, με δράστη έναν 43χρονο άνδρα που αναζητείται από την Αστυνομία.

Στις 10 Νοεμβρίου, το πρωί, μίλησε με τον 43χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου για μια αγγελία που είχε αναρτήσει σε γνωστό ιστότοπο αγγελιών, σύμφωνα με την οποία δεχόταν να ανταλλάξει το του Βολιώτη με που πωλούσε εκείνος.

Ο δράστης φέρεται να δήλωσε ψευδή γεγονότα στο θύμα, τον οποίο έπεισε να του στείλει ποσό 1.500 €, που ήταν η διαφορά, με ταχυδρομική επιταγή.

Ο Βολιώτης κατέθεσε τα χρήματα και περίμενε να πάρει το που είχε πληρώσει, για να στείλει το στον δράστη, ωστόσο ο δεύτερος δεν έδωσε σημεία ζωής, ο κατάλαβε ότι πρόκειται περί απάτης και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που αναζητά τον δράστη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

  • Φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - https://t.co/vtKdMWO2fB… -

"Αλιεύοντας" την είδηση