Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 
Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 

Θύμα απάτης Βολιώτικη εταιρία 

 

Θύμα απάτης έπεσε μια Βολιώτικη  εταιρία με έδρα το Βόλο,  από άγνωστο που παρίστανε εκπρόσωπο εταιρίας αλυσίδας τροφοδοσίας . Ο άγνωστος παρήγγειλε  από την εταιρία συνολικά 280.000 μάσκες, αξίας 21.000 €, αλλά   δεν έδωσε  ποτέ το ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία εκπροσώπου της Βολιώτικης εταιρίας στην Αστυνομία στις 3 Δεκεμβρίου το πρωί, της τηλεφώνησε από τηλέφωνο άγνωστος δράστης που είπε ότι είναι εκπρόσωπος εταιρίας αλυσίδας τροφοδοσίας μάρκετ με έδρα την και έκανε παραγγελία 150.000 κομματιών μασκών μιας χρήσης έναντι ποσού 11.250 €. Στις 9 Δεκεμβρίου ο άγνωστος  έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την απόδειξη ς των χρημάτων και η παραγγελία εστάλη σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας με έδρα την , καθ' υπόδειξη του πελάτη της.

Την ίδια μέρα ο άγνωστος παρήγγειλε ακόμη 130.000 μάσκες, αξίας 9750 €.

Σύμφωνα με την καταγγελία της εκπροσώπου της εταιρίας στην Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση η απόδειξη ς των χρημάτων ήταν πλαστή και για τη δεύτερη περίπτωση δεν έγινε πληρωμή, με αποτέλεσμα η εταιρία να ζημιωθεί με ποσό 21.000 € και για τις δύο μεγάλες παραγγελίες.

Η Αστυνομία αναζητά τον άγνωστο απατεώνα.

 

 

Θύμα 43χρονου  Βολιώτης

Νέα περίπτωση απάτης σε βάρος ενός 40χρονου από το Βόλο σημειώθηκε εδώ και έναν μήνα, με δράστη έναν 43χρονο άνδρα που αναζητείται από την Αστυνομία.

Στις 10 Νοεμβρίου, το πρωί, μίλησε με τον 43χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου για μια αγγελία που είχε αναρτήσει σε γνωστό ιστότοπο αγγελιών, σύμφωνα με την οποία δεχόταν να ανταλλάξει το φορτηγό του Βολιώτη με αυτοκίνητο που πωλούσε εκείνος.

Ο δράστης φέρεται να δήλωσε ψευδή γεγονότα στο θύμα, τον οποίο έπεισε να του στείλει ποσό 1.500 €, που ήταν η διαφορά, με ταχυδρομική επιταγή.

Ο Βολιώτης κατέθεσε τα χρήματα και περίμενε να πάρει το αυτοκίνητο που είχε πληρώσει, για να στείλει το φορτηγό στον δράστη, ωστόσο ο δεύτερος δεν έδωσε σημεία ζωής, ο κατάλαβε ότι πρόκειται περί απάτης και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που αναζητά τον δράστη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση