Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θύμα απάτης από Κρητικιά νεαρός Βολιώτης
Θύμα απάτης από Κρητικιά νεαρός Βολιώτης

Θύμα απάτης από Κρητικιά νεαρός Βολιώτης

εξαπάτησε Βολιώτη και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 29χρονης  που εξαπάτησε 23χρονο .

Η 29χρονη ανήρτησε σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης κινητού κι έπεισε τον τον 23χρονο  μετά από , να της αποστείλει 200 ευρώ,  το οποίο  έπραξε. Η 29χρονη χρησιμοποιούσε δύο αριθμούς τηλεφώνων, ενώ όταν έλαβε τα χρήματα από τον 23χρονο εξαφανίστηκε και ο νεαρός δεν έλαβε ποτέ το .

Το συμβάν σημειώθηκε  τον Δεκέμβριο, ενώ η νεαρή δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Καταδίκη  για λαθρεμπορία καπνού

Καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 48χρονου, που συνελήφθη σήμερα στη Ν.Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή ς επτά μηνών για λαθρεμπόριο καπνού.

Επίσης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη 28χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γρ. χασίς.

Τέλος, από αστυνομικούς του , συνελήφθη στον περιφερειακό του νησιού 46χρονη κι από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Βόλου 38χρονος, καθώς οδηγούσαν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο 38χρονος στερούνταν και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση