Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός
Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός

Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός

Θετικός στον κορωναϊό βρέθηκε νεαρός  δόκιμος αστυνομικός στη Σκιάθο, που είχε ήπια συμπτώματα (πυρετό και πονοκέφαλο) και έκανε τεστ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, σύμφωνα με το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι  θετικός στον κορωναϊό.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε απολύμανση του Αστυνομικού Τμήματος στο νησί και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε τεστ στους υπόλοιπους αστυνομικούς, για να διαπιστώσει αν μεταδόθηκε ο ιός σε άλλους αστυνομικούς.

Ο δόκιμος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που διαμένει, ενώ σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε τεστ στο σύνολο των αστυνομικών του τμήματος για ιχνηλάτηση των επαφών του δόκιμου.

Ο δόκιμος, προέρχεται από σχολή της Αστυνομίας και, όπως και άλλοι σπουδαστές, μετατέθηκε στη Σκιάθο για ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος, την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι μεταθέσεις γίνονται μέχρι και 31 Οκτωβρίου, οπότε οι δόκιμοι επιστρέφουν ξανά στη σχολή τους.

Κρούσμα στα ΕΛΤΑ Βόλου

Κανονικά θα λειτουργεί η κεντρική υπηρεσία των ΕΛΤΑ Βόλου, μετά το κρούσμα κορωναϊού που εντοπίστηκε σε εργαζόμενο σε τμήμα του δευτέρου ορόφο.

Το τμήμα εργασίας που δεν έρχεται άμεσα σε επαφή με το κοινό των ταχυδρομείων στο ισόγειο σφραγίστηκε και θα γίνει απολύμανση, ενώ ελήφθησαν δείγματα από έξι συναδέλφους του, οι οποίοι θα μείνουν σε καραντίνα.

Το τμήμα όπου εργάζεται ο υπάλληλος, θα μείνει κλειστό και θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα κανονικά.

Ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός και το μόνο μέλος της οικογένειάς του που βρέθηκε θετικό ήταν ηλικιωμένο άτομο που απεβίωσε στο Νοσοκομείο του Βόλου, έχοντας κολλήσει τον κορωναϊό μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα από άλλο ηλικιωμένο που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου θεώρησε υπεύθυνους για τη μετάδοση του ιού τους επισκέπτες και γι’ αυτό έχει απαγορεύσει έκτοτε το επισκεπτήριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση συμφωνητικών μίσθωσης για δύο έτη με τα ισχύοντα ποσά - https://t.co/oejLG7UGgc -

  • Ολοκληρώθηκε η εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ. Γ. Αθλητισμού - https://t.co/h9ajbCPMdd -

  • Ο δημόσιος λόγος στην εποχή της πανδημίας - https://t.co/1DAdIpeuzc -

"Αλιεύοντας" την είδηση