Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός
Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός

Θετικός στον κορωναϊό δόκιμος αστυνομικός

Θετικός στον κορωνϊό βρέθηκε   δόκιμος στυνομικός στη Σκιάθο, που είχε ήπια συμτα (πυρετό και πονοκέφαλο) και έκανε τεστ στο , σύμφωνα με το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι  θετικός στον κορωναϊό.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε απολύμανση του Αστυνομικού Τμήματος στο νησί και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε τεστ στους υιπους αστυνομικούς, για να διαπιστώσει αν μεταδόθηκε ο ιός σε άλλους αστυνομικούς.

Ο δόκιμος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που διαμένει, ενώ σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε τεστ στο σύνολο των αστυνομικών του τμήματος για ιχνηλάτηση των επαφών του δόκιμου.

Ο δόκιμος, προέρχεται από σχολή της Αστυνομίας και, όπως και άλλοι , μετατέθηκε στη Σκιάθο για ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος, την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι μεταθέσεις γίνονται μέχρι και 31 Οκτωβρίου, οπότε οι δόκιμοι επιστρέφουν ξανά στη σχολή τους.

Κρούσμα στα Βόλου

Κανονικά θα λειτουργεί η κεντρική υπηρεσία των Βόλου, μετά το κρούσμα κορωναϊού που εντοπίστηκε σε εργαζόμενο σε τμήμα του δευτέρου ορόφο.

Το τμήμα εργασίας που δεν έρχεται άμεσα σε επαφή με το κοινό των ταχυδρομείων στο ισόγειο σφραγίστηκε και θα γίνει απολύμανση, ενώ ελήφθησαν από έξι συναδέλφους του, οι οποίοι θα μείνουν σε καραντίνα.

Το τμήμα όπου εργάζεται ο υπάλληλος, θα μείνει κλειστό και θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα κανονικά.

Ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός και το μόνο μέλος της οικογένειάς του που βρέθηκε θετικό ήταν ηλικιωμένο άτομο που απεβίωσε στο Νοσοκομείο του Βόλου, έχοντας κολλήσει τον κορωναϊό μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα από άλλο ηλικιωμένο που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου θεώρησε υπεύθυνους για τη μετάδοση του ιού τους επισκέπτες και γι' αυτό έχει απαγορεύσει έκτοτε το επισκεπτήριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση