Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γιατρού για τη δολοφονία 36χρονης
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γιατρού για τη δολοφονία 36χρονης

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γιατρού για τη δολοφονία 36χρονης

Στη σύλληψη 38χρονου αγγειοχειρούργου προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές στο Νέο Ηράκλειο ς, με την κατηγορία της ς 36χρονης, η σορός της οποίας βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Χαλκιδικής.

Η γυναίκα – γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών – αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη, 27/4.

 Κατά την εξέταση της σορού της ανιχνεύθηκε αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος.

Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά.

Αναλύοντας το υλικό από το καμερών στο χώρο εργασίας του, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο γιατρός μετέφερε το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του.

Ο φερόμενος ως δράστης εκτιμάται ότι εν συνεχεία αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το . Το του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε και η σορός της γυναίκας.

Ως πιθανό κίνητρο για τη θεωρείται η ερωτική αντιζηλία.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση