Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Θεμελιώθηκε ναϊδριο του Αγίου Αρτεμίου στην Α.Δ. Μ.
Θεμελιώθηκε ναϊδριο του Αγίου Αρτεμίου στην Α.Δ. Μ.

Θεμελιώθηκε ναϊδριο του Αγίου Αρτεμίου στην Α.Δ. Μ.

Ναϊδριο εις τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου της ΕΛ.ΑΣ., θεμελιώθηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στον προαύλιο χώρο του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Μαγνησίας.

Στον Αγιασμό της θεμελιώσεως παρέστησαν ο Ιωάννης Τόλιας, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, άνδρες και γυναίκες της υπηρεσίας, καθώς και ο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας .

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο σεβασμιώτατος επαίνεσε τον Δ/ντή και το προσωπικό για την θεοφιλή πρωτοβουλία της ανέγερσης του ναϊδρίου προς τιμήν του , γεγονός που καταδεικνύει την ευλάβεια και την πίστη τους.

Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την αρχαία παράδοση του τόπου μας, ο λαός μας, στις επιμέρους εκφάνσεις και λεπτομέρειες των έργων του, να επιζητεί την προστασία των Αγίων του και να θέτει την του κάτω από την σκέπη τους.

Από την μεριά του, ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Τόλιας τόνισε την και την ευγνωμοσύνη των Αστυνομικών στο πρόσωπο του , ενώ βεβαίωσε ότι ο μικρός Ναός του θα είναι τόπος προσευχής και ανανέωσης δυνάμεων για όλους, προκειμένου ’ αντεπεξέρχονται με στο υψηλό καθήκον που τους ανέθεσε η και η Κοινωνία.

Ευχαρίστησε, τέλος, τους δωρητές και όλους όσοι συνέβαλαν, με τον τρόπο τους, στην υλοποίηση και αυτού του έργου, μετά την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, που κοσμεί την περιοχή.

Οι εργασίες ανεγέρσεως του Ναϊδρίου θα ολοκληρωθούν σε διάστημα ενός, περίπου, μηνός και θα ακολουθήσει η τελετή των Θυρανοιξίων του από τον κ. Ιγνάτιο.

themeliwsi_agiou_artemiou_astynomiko_megalo_09themeliwsi_agiou_artemiou_astynomiko_megalo_04

themeliwsi_agiou_artemiou_astynomiko_megalo_10

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση