Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Θεία Λειτουργία στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας
Θεία Λειτουργία στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Θεία Λειτουργία στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Στην Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας τέλεσε σήμερα υποδειγματική – κατηχητική Θεία Λειτουργία ο μητροπολίτης Ιγνάτιος, στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της τοπικής Εκκλησίας για τα Σώματα Ασφαλείας της περιοχής.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας Βασίλειος Καραΐσκος και πλήθος Αξιωματικών και Υπαξιωματικών με τις οικογένειές τους.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο θεολόγος – καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας εξηγούσε τα τελούμενα στους εκκλησιαζομένους.

Στο κήρυγμά του ο επίσκοπος εξήρε την ευλάβεια των ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. και ανέλυσε το βάθος και την αξία του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, το οποίο αποτελεί το της Εκκλησιαστικής ζωής.

Ξεχωριστή ευλογία, εκτός της Θείας Λειτουργίας, αποτέλεσε η έλευση στο Αστυνομικό Μέγαρο του τεμαχίου της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, που φυλάσσεται στην γυναικεία Ιερά Μονή της Παναγίας Ξενιάς, το οποίο εκόμισε προσωπικώς η Ηγουμένη της Μονής, Γερόντισσα Νυμφοδώρα.

Στο τέλος, εκ μέρους της Μητροπόλεως, ο κ. Ιγνάτιος δώρισε ένα κράνος σε άνδρα της ομάδας «Δίας», ενώ εκ μέρους του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., τίμησε Αστυνομικούς εθελοντές αιμοδότες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση